EDİRNE / KEŞAN - Orhaniye Ortaokulu

Orhaniye Ortaokulu

Adres
ORHANİYE KÖYÜ ORHANİYE KÜME EVLERİ ORHANIYE ILKOKUL VE ORTAOKUL BLOK NO: 114 KEŞAN / EDİRNE
Vizyon
Üstlendiği misyon çerçevesinde,eğitim çevresinde çağdaş,sosyal faaliyetleri ile aktif ve diğer eğitim kurumlarına öncü,kendi kendini sürekli yenileyen arayışçı bir yapı oluşturma çabası içindedir. Yaptığımız bütün faaliyetlerde katılımcılığı esas alan,istekli ve kararlı bir tutum sergilemek okulumuzun en önemli dinamiğini oluşturmaktadır.
Misyon
Eğitim öğretim faaliyetlerini yürüttüğü bölgenin eğitsel, kültürel teknoloji ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek insanlar yetiştirerek ülke kalkınmasında uzun vadede önemli bir faktör olmaktır. Hedef kitle olarak sadece öğrenciler değil, taşımalı sistemle okulumuza bağlı olan vatandaşlarımızdır. Okul olarak yapılacak faaliyetlerde bilinçli yurttaşlığın bölgemizde etkin hale getirmek öncelikli amacımızdır.
Kara yolu ile
Orhaniye Köyü